Antena Căutare

Vremea 12 iunie 2019. Ploi, vijelii, grindină și temperaturi de peste 30 de grade Celsius

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunta vreme instabila in continuare. Temperaturile maxime, pe arii restranse vor depasi 30 de grade Celsius, insa nu scapam de ploi, fujelii si grindina. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Meteo 12 iunie 2019.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță vreme instabilă în continuare. Temperaturile maxime, pe arii restrânse vor depăși 30 de grade Celsius, însă nu scăpăm de ploi, fujelii și grindină. Află cum va fi vremea în București. Meteo 12 iunie 2019.

Vremea 12 iunie 2019. Miercuri vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a tării, câteva averse slabe de ploaie însoțite de fenomene electrice urmând să se mai semnaleze local doar în nordul Moldovei și în zonă Carpaților Orientali. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab pană la moderat în sudul Banatului și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 31 de grade în Transilvania și Maramureș și 28-33 de grade în restul tării, cel mai „răcoare” urmând să fie din nou în sudul litoralului.

Citește și: Meteo 10 - 23 iunie 2019. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de ploi

Vremea în București 12 iunie 2019. Miercuri vremea va deveni deosebit de caldă, iar disconfortul termic va crește. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu 7 km/h. Temperatura maximă va fi de 32 - 33 de grade. Șansele de precipitații vor fi 30%.

ANM, avertizare meteo - COD GALBEN

În intervalul 11 iunie, ora 10 – 12 iunie, ora 23 sunt așteptate manifestări de instabilitate atmosferică.

Meteo 11 iunie 2019. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

Citește și: Vremea de Rusalii 2019. Prognoza meteo de Rusalii la mare și la munte

După ploi, vine canicula! Un val de aer tropical din nordul Africii va ajunge mâine în România. Ne pregătim pentru ce e ... România, lovită de un val de aer tropical! Temperaturile din termometre vor urca până la 35 de grade Celsius, de miercur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x