Antena Căutare

Vremea 5 iunie - 1 iulie. ANM anunță când scăpăm de ploi

ANM a actualizat prognoza meteo pentru perioada 5 iunie - 1 iulie 2019. Afla cum va fi vremea in urmatoarea perioada, cand scapam de ploi si ce temperaturi medii se vor inregistra.

ANM a actualizat prognoza meteo pentru perioada 5 iunie - 1 iulie 2019. Află cum va fi vremea în următoarea perioadă, când scăpăm de ploi și ce temperaturi medii se vor înregistra.

Administrația Națională de Meteorologie specifică faptul că această estimare meteorologică nu semnalează fenomenele meteo de scurtă durată.

Vremea 5 - 10 iunie 2019

Temperatura medie a aerului: Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de nord-vest a teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric va fi excedentar în Oltenia, Muntenia, Moldova și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această saptămână

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi de peste 30 de grade

Vremea 10 - 17 iunie 2019

Temperatura medie a aerului: Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare, cu precădere în regiunile intracarpatice și în zonele montane.

Vremea 17 - 24 iunie 2019

Temperatura medie a aerului: Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea sudică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare, local, în nord-vestul țării.

Vremea 24 iunie - iulie 2019

Temperatura medie a aerului: Valorile termice estimate pentru această saptămână vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric se va situa, în general, în jurul celui normal pentru această săptămână.

Citește și: Află unde s-au înregistrat cele mai ridicate temperaturi de pe Terra în ultimele 24 de ore

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, până la ora 23:00, în cea mai mare parte a ţării... Fenomene extreme în România! ANM a emis un nou cod portocaliu de furtuni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x