Antena Căutare

Vremea 12 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi scăzute, ceață

Vremea din 12 noiembrie aduce o scădere a temperaturilor în toată țara. Prognoza meteo anunță cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei, ceață pe parcursul nopții. 

Vremea 12 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi scăzute, ceață
vremea 12 noiembrie 2018

Vremea din 12 noiembrie aduce o scădere a temperaturilor în toată țara. Prognoza meteo anunță cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei, ceață pe parcursul nopții.

Luni, temperaturile mai scad cu două grade Celsius, iar meteorologii anunță că valorile se apropie ușor de nivelul climatologic la care ne aflăm. Totuși, pe timpul zilei încă ne vom bucura de soare în vest, centru și nord, și în sud est. De marți, vremea se răcește simțitor, mai ales în sud și în est, unde se vor înregista ploi sau burniță, existând riscul apariției poleiului.

Vremea în București, 12 noiembrie 2018

Potrivit vremea ido, cerul va fi acoperit de nori încă de la primele ore ale dimineții, dar și nopatea. Temperaturile maxime nu vor depăși 12°C, cu trei grade mai puțin decât în ziua precedentă. Totuși, temperataurile nocturne mai cresc cu trei grade față de noaptea de duminică, atingând valoarea de 7 grade Celsius. Vântul suflă cu 9 km/h dinspre NE, iar nopatea cu 12 km/h dinspre NE. De asemenea, pe parcursul nopții există șanse de precipitații, dar nu sunt anunțate ploi. Temperaturile continuă să scadă pe parcusul săptămânii viitoare! Vezi aici cum va fi prognoza meteo ANM pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018.

Prognoza meteo la munte 12 noiembrie 2018

La munte, atmosfera este însorită pe timpul zilei, dar ceața ușoară va predomina în cursul nopții. Temperaturile la amiază vor atinge maxime de 12°C, la fel ca în ziua precedentă, iar noaptea, acestea vor mai crește cu două grade - atingând valori de 3°C. Șansele de precipitații sunt scăzute, nu sunt anunțate ploi. Aerul cețos va fi prezent și pe parcursul nopților viitoare. Temperaturile continuă să scadă de marți, iar joi vom avea fenomene de lapoviță și ninsoare. Vezi aici ce anunță prognoza meteo de săptămâna viitoare 12-18 noiembrie 2018.

Vremea se răcește drastic în următoarele zile! Iată zonele în care se vor înregistra ploi sau burniță, dar și polei... Avertizare meteo cod galben de ceață! Vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x