Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Vremea 13 februarie 2019. Prognoza meteo anunță precipitații mixte

Vremea 13 februarie 2019. Prognoza meteo ca va continua sa se raceasca usor, iar precipitatiile mixte vor continua sa cada pe arii restranse. Citeste prognoza meteo completa. Vremea in Bucuresti.

Vremea 13 februarie 2019. Prognoza meteo că va continua să se răcească ușor, iar precipitațiile mixte vor continua să cadă pe arii restrânse. Citește prognoza meteo completă. Vremea în București.

Potrivit vremea.ro, miercuri mai ales în prima parte a zilei vor mai cădea unele precipitații mixte slabe local în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei și Muntenia, în timp ce în restul țării cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est, moderat în vestul extrem și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-4 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonele de deal) și -2…3 grade în Moldova.

Vremea în București, 13 februarie 2019

În București, vremea va continua să se răcească ușor. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor fi condiții să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

Vremea la munte, 13 februarie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor caracteristice perioadei. Vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare în partea a doua a intervalului în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe creste, unde temporar zăpada va fi spulberată.