ANM, prognoză meteo specială. Vremea în București 13 februarie 2019

 

Vremea în București 13 februarie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Află cum va fi vremea miercuri.

Potrivit vremea.ro, miercuri mai ales în prima parte a zilei vor mai cădea unele precipitații mixte slabe local în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei și Muntenia, în timp ce în restul țării cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est, moderat în vestul extrem și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-4 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonele de deal) și -2…3 grade în Moldova.

ANM, vremea în București 13 februarie 2019

ANM, prognoză meteo specială: Vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, ce se vor transforma treptat seara și noaptea în lapoviță și ninsoare, dar nu se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi în jur de 0 grade.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI