Antena Căutare

ANM, prognoză meteo specială. Vremea în București 13 februarie 2019

Vremea in Bucuresti 13 februarie 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo speciala pentru Capitala. Afla cum va fi vremea miercuri.

Vremea în București 13 februarie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Află cum va fi vremea miercuri.

Potrivit vremea.ro, miercuri mai ales în prima parte a zilei vor mai cădea unele precipitații mixte slabe local în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei și Muntenia, în timp ce în restul țării cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est, moderat în vestul extrem și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-4 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonele de deal) și -2…3 grade în Moldova.

ANM, vremea în București 13 februarie 2019

ANM, prognoză meteo specială: Vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, ce se vor transforma treptat seara și noaptea în lapoviță și ninsoare, dar nu se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi în jur de 0 grade.

Vremea 13 februarie 2019. Prognoza meteo anunță precipitații mixte... Vremea în București 14 februarie. Revin ninsorile în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x