Antena Căutare

Vremea 13 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere în toată țara

Vremea din 13 ianuarie anunță temperaturi în creștele la București și la munte. Prognoza meteo înregistrează valori ușor ridicate față de intervalul trecut în toată țara. 

Vremea 13 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere în toată țara
vremea 13 ianuarie | hepta.ro

Vremea din 13 ianuarie anunță temperaturi în creștele la București și la munte. Prognoza meteo înregistrează valori ușor ridicate față de intervalul trecut în toată țara.

Duminică va continuă să ningă slab pe spații extinse în regiunile intracarpatice ale teritoriului, în timp ce în sud și est cerul va fi variabil. Vremea.ro prognozează că local în Maramureș și în vestul Carpaților Orientali se va depune un strat nou de zăpada de până la 5-10 centimetri.

Vântul va suflă moderat în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritorului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al Moldovei), în timp ce în Dobrogea temperaturile maxime vor oscila între 0 și 5 grade Celsius, cel mai cald urmând să fie din nou în zonă litorala.

Vremea 13 ianuarie în București

La București, cerul este parțial noros, temperaturile se vor încadra între -5°C și -5 grade pe timpul nopții. Vântul suflă cu 9 km/h dinspre SV ziua și are intensificări pe timpul nopții, de până la 14 km/h dinspre SV. Nu sunt anunțate ninsori sau ploi. De altfel, în Capitală nu sunt prognoazate ninsori pe întreaga săptămână viitoare.

Prognoza meteo 13 ianuarie la munte

La munte cerul este acoperit de nori, iar temperatura maximă a zilei nu va depăși -2°C. Vântul suflă cu 1 km/h dinspre SV, cu intensificări pe timpul nopții de 4 km/h dinspre SV. Temperatura minimă va atinge 4 km/h dinspre SV. Pe timpul nopții sunt anunțate ninsori ușoare. De asemenea, la munte ninsorile vor continua și în primle zile din săptămâna viitoare, dar canitățile nu vor fi însemnate.

sursa foto: hepta

Vine gerul năprasnic în România! Ce se întâmplă cu vremea, în următoarele ore... UPDATE: Vremea 12 ianuarie. Prognoza meteo. Temperaturi de -15 grade în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x