Antena Căutare

Vremea 13 octombrie. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului

Vremea 13 octombrie 2018. Meteorologii ne anunta ca o sa avem parte de temperaturi anormal de ridicate pentru această perioada a anului. Excetie vor face zonele din estul tarii, acolo cerul va fi in mare parte innorat. Prognoza meteo 13 octombrie 2018.

Vremea 13 octombrie 2018. Meteorologii ne anunță ca o să avem parte de temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului. Excepție vor face zonele din estul țării, acolo cerul va fi în mare parte înnorat. Prognoza meteo 13 octombrie 2018.

Sâmbătă, 13 octombrie, vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în rest. La nivelul întregii ţări temperaturile maxime se vor încadra între 16...17 grade pe litoral și 24 de grade la Timisoara si Drobeta.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în sudul Moldovei, in jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea, precum si in sudul Banatului. Dimineața cu totul izolat va fi ceață.

Vremea în București pe 13 octombrie 2018

Vremea în București, potrivit vremea.ido.ro, va fi frumoasă, cu cer îm mare parte senin și temperaturi maxime de 21°C. Vântul va sufla slab, cu o videză între 15 şi 30 km/h. Șansela de precipitații în București pe 13 octombrie sunt de 0%.

Vremea 13 octombrie la munte și la mare

Sâmbătă vremea la munte se anunță deosebit de frumoasă, cu cer senin și temperaturi ridicate cuprinse între 9-15°C. Cel mai cald va fi la Predeal unde soarele strălucește cu putere pe parcursul întregii zile.

La mare, pe 13 octombrie, vremea se anunță frumoasă, cu ușoare înnorări și o temperatură maximă de 16°C. Umiditatea va fi de 83%, iar șansele de precipitații sunt 0.

Avertisment dur de la meteorologi. După o iarnă geroasă, va fi secetă extremă în România... Vremea în București pe 13 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x