Antena Căutare

Vremea 15 noiembrie 2018. Ploile și ninsorile pun stăpânire pe România

Vremea 15 noiembrie 2018. Meteorologii au vesti proaste, de maine ploile si ninsurile vor pune stapanire pe tara noastra. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 5 și 10 grade in Transilvania si Maramureș, 10-15 grade in Banat, Crisana si Oltenia, 8-13 grade in Muntenia si Dobrogea si 5-10 grade in Moldova.

Vremea 15 noiembrie 2018. Meteorologii au vești proaste, de mâine ploile și ninsurile vor pune stăpânire pe țara noastră. Temperaturile maxime se vor situa în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 8-13 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Iarna cumplită în 2018-2019! Temperaturi extreme, ger și viscol în noiembrie, decembrie si ianuarie

Joi vremea se va răci ușor în partea vestică a teritoriului. Pe arii extinse în Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte va ninge, conform prognozelor Vremea.ro. Cantitățile de apă vor fi reduse, doar în zonele montane și în sudul Munteniei urmând să se acumuleze până la 10 mm. La munte vor continuă ninsorile și se va mai depune un strat subțire de zăpadă. Unele ploi slabe izolate vor ajunge și în vestul țării, însă doar spre seară. Vântul va suflă moderat în nord-vestul extrem al țării și pe litoral, în timp ce în restul teritoriului acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor situa în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării), 8-13 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea 15 noiembrie în București

Cerul va fi în general înnorat, iar temperaturile nu vor depăși valoarea de 11 garde celsius. Meteorologii anunță ploi slabe și posibilă burnită în Capitală. Și noaptea există șanse de averse, iar minimele se vor încadra în jurul valorii de 2 grade celsius.

Meteo 15 noiembrie la munte

Și la munte vremea se strică înceoând de joi, 15 noiembrie. Temperaturile maxime nu vor depăși valoarea de 6 garde celsius, iar minimele vor scădea până la -2 garde celsius.Sunt anunțate ploi slabe care se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar pe crestele montane există probabilitatea de viscol.

Clima se schimbă total în România. Ce se va întâmpla de sărbătorile de iarnă. Trebuie să ne pregătim!... Avertizare ANM: Se vor înregistra temperaturi mult mai mici decât cele normale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x