Antena Căutare

Vremea 16 octombrie 2019. Zonele în care apar ceața și burnița

Vremea se meniține caldă în toată țara. Temperaturile rămân mai ridicate decât media acestei perioade. Află prognoza meteo pentru București.

Vremea se meniține caldă în toată țara. Temperaturile rămân mai ridicate decât media acestei perioade. Află prognoza meteo pentru București.

Prognoza meteo 16 octombrie 2019. În estul și sud-estul țării, local vor fi nori joși sau ceață îndeosebi în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice datei. În restul teritoriului vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit, cerul va fi mai mult senin, și doar pe spații mici în orele dimineții, îndeosebi în Transilvania, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -1…0 grade.(stirimeteo.com)

Vremea în București 16 octombrie. Miercuri cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în prima parte a zilei și din nou noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime diurne ajung la 22 grade, iar cele nocturne se vor menține între 9-10 grade.

Meteo 14 - 21 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Citește ți: Vremea pe patru săptămâni: Vremea în noiembrie 2019. Cât scad temperaturile

Vremea 15 octombrie 2019: Alertă meteo cod galben de ceață. Zonele afectate... Cod galben de ceaţă în 21 de judeţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x