Antena Căutare

Vremea 17 august. Meteorologii anunță ploi, în special, în regiunile intercarpatice

Vremea 17 august 2018. Prognoza meteo pentru vineri anunta precipitatii, la pranz, in regiunile intercarpatice. Tot la pranz se anunta temperaturi ridicate in mai toata țara.

Vremea 17 august 2018. Prognoza meteo pentru vineri anunță precipitații, la prânz, în regiunile intercarpatice. Tot la prânz se anunță temperaturi ridicate în mai toată țara.

Vremea în țară

Vineri local în regiunile intracarpatice vor cădea averse slabe de ploaie (îndeosebi în cursul prânzului), acestea urmând să își facă aparitita în mod izolat și în Oltenia, nordul Munteniei și în Moldova. Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în zonele sud-estice. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-32 de grade în Banat și Crișana, 31-36 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra, aproape că de obicei, în Lunca Dunării), în timp ce Moldova va avea parte de un gradient termic orizontal relativ ridicat: maxime de până la 24-29 de grade în nordul regiunii și 29-33 de grade Celsius în sudul acesteia.

Vremea în București

Se anunță un cer în mare parte senin, fără șanse de precipitații. Teperatura maximă anunțată pentru timpul zilei este de 34°C cu vânt NE între 10 şi 15 km/h, iar noaptea vor fi 20°C cu Vânt NNE între 10 şi 15 km.

Teperaturi la mare

Mamaia

33 °C

Precipitații 1%

Parțial însorit

Costinești

31°C

Precipitaţii 1%

Parţial însorit

Vama Veche

31°C

Precipitaţii 1%

Parţial însorit

Temperaturi la munte

Brașov

27°C

Precipitaţii 55%

O aversă de ploaie sau furtună

Vatra Dornei

21°C

Precipitaţii 59%

Câteva averse de ploaie şi furtuni

Păltiniș

21°C

Precipitaţii 55%

O aversă de ploaie sau furtună

ULTIMĂ ORĂ! Valul de aer saharian care a lovit România NU a venit singur! PERICOLUL care ne paște în următoarele zile... Avertizări meteo de ploi și vijelii. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x