Vremea 17 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Unde va ploua

Vremea din 17 septembrie aduce temperaturi apropiate de normalul perioadei. Prognoza meteo anunță că ploile bat în retragere, iar soarele își va face apariția. 

vremea 17 septembrie

Vremea din 17 septembrie aduce temperaturi apropiate de normalul perioadei. Prognoza meteo anunță că ploile bat în retragere, iar soarele își va face apariția.

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2018

Potrivit prognozei meteo ANM, temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a ţării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice şi nord-vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile ţării. Săptămâna 24 septembrie – 1 octombrie 2018 Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a ţării

Vremea în București 17 septembrie 2018

Vremea în București va fi frumoasă, deși temperaturile mai scad față de săptămâna trecută. Dimineaţă vor fi nori, dar aceștia se vor dispersa, lăsând loc soarelui, după-amiază. Maxinele și minimele termice se vor încadra între 26°C și 12°C, vântul va sufla moderat cu 10 şi 15 km/h, iar cerul se va menține senin și pe parcursul nopții. Vremea va fi deosebit de frumoasă și pe parcusul săptămânii.

Prognoza meteo la munte 17 septembrie 2018

Cerul va fi parțial înnorat pe tot parcursul zilei, cu vânt care suflă moderat. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 23°C și 9°C. La munte, vremea se va menține frumoasă pe tot parcursul săptămânii, iar ploile nu-și vor face apariția până în a doua zi de weekend.

Vremea la mare 17 septembrie 2018

Și la mare va predomina cerul senin, iar soarele va încălzi atmosfera cu maxime de 23°C. Vântul suflă moderat cu 15 şi 30 km/h, iar minima nopții va fi de 16°C. Pe litoral, ploile nu-și vor face apariția până în weekend.

Ultimele știri