Prognoza meteo pentru București 18 - 20 iunie. Ce se întâmplă cu vremea

ANM a emis o nouă prognoză meteo specială pentru următoarele zile. Află cum va fi vremea în București în intervalul 18 - 20 iunie.

ANM a emis o nouă prognoză meteo specială pentru următoarele zile. Află cum va fi vremea în București în intervalul 18 - 20 iunie.

ANM anunță temperaturi caniculare și vreme instabilă până joi, 20 iunie 2019. Actualizare prognoză meteo specială pentru capitală în intervalul 18.06.2019 ORA 10 - 20.06.2019 ORA 23.

Vremea în București 18 iunie 2019

Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade. Începând cu ore amiezii va crește probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibile căderi de grindină.

Citește și: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara

Vremea în București 19 - 20 iunie 2019

Vremea călduroasă va persista, iar gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și posibil căderi de grindină. Maximele termice vor fi de 30...32 de grade, iar minima de 18...19 grade.

Citește și: ANM, estimări meteo 17 iunie - 15 iulie. Val de caniculă în România

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri