Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Vremea 19 aprilie 2019. Unde se anunţă ploi, lapoviţă şi ninsori

Vremea 19 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de vineri anunta precipitatii in majoritatea zonelor tarii. Afla unde va ploua sau va ninge la sfarsit de saptamana.

Vremea 19 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de vineri anunță precipitații în majoritatea zonelor țării. Află unde va ploua sau va ninge la sfârșit de săptămână.

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, mai accentuate în jumătatea de est a ţării, unde vor fi ploi şi sub formă de aversă, pe arii extinse în cursul zilei şi în restrângere noaptea. În restul teritoriului, ploile vor fi posibil izolat, mai ales dupã-amiaza. La munte, la peste 1500 m, vor predomina ninsorile. În special în prima parte a intervalului, vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade şi vor caracteriza o vreme apropiată de normalul perioadei, doar în vest şi sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, cu cele mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumã.

Vremea la munte. Meteo 19 aprilie

Vremea va fi rece și se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 2- 4 grade, în timp ce valorile nocturne vor fi exclusiv negative şi se vor încadra între -6 şi -2 grade. Începând cu data de 23 aprilie vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, astfel încât valorile maxime diurne vor atinge 12 grade în intervalul 25 – 28 aprilie, iar cele minime vor deveni pozitive şi se vor situa în jurul valorii medii de 3 grade. Se vor semnala precipitaţii mixte în primele zile ale intervalului de prognoză, iar spre sfârşit probabilitatea pentru ploi slabe, trecătoare, va fi în creştere

Vremea în București. Prognoza meteo 19 aprilie

Prognoza meteo pentru Capitală aduce vești proaste. Vineri sunt așteptate precipitații ce vor depăși 3 L/m², însoțite de vânt și posibile descărcări electrice. Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima nopții nu va scădea sub 4 grade Celsius. Seara ploile se mai răresc, sunt așteptate averse locale(șanse de precipitații de 55%) și cantități sub 1 L/m².

Citește și:

Vremea de Florii. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, lapoviță și ninsori

Recomandari