Vremea 19 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive și inundații

Vremea din 19 iulie se dezlănțuie total! Prognoza meteo anunță furtuni și ploi în cele mai multe regiuni din țară, existând riscul major de inundații.

vremea 19 iulie

Vremea din 19 iulie se dezlănțuie total! Prognoza meteo anunță furtuni și ploi în cele mai multe regiuni din țară, existând riscul major de inundații.

Potrivit vremea.ro, joi vor continuă să cadă averse de ploaie pe spații relativ extinse în jumătatea nordică a țării, în timp ce în sud acestea se vor semnala numai cu totul izolat. Punctiform (și mai ales la munte) cantitățile de apa vor ajunge până spre 15-20 de mm. Vântul va suflă moderat în nord-vestul, sud-vestul și nord-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 22-27 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra, că aproape de fiecare data, în depresiunile din estul Transilvaniei), 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 23-28 de grade în Moldova.

Vremea Bucuresti din 19 iulie 2018

Potrivit vremea ido, la București sunt anunțate averse pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime vor atinge 28°C, iar cele minime vor fi de 19°C. Vântul va sufla moderat cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Cantitatea de apă ce se va acumula va fi de 2 l/m². Ploile se vor menține până la finalul săptămânii prelungindu-se riscul de inundații.

Prognoza meteo la munte pentru 19 iulie 2018

La munte se vor dezlănțui furtuni în toată regula chiar pe întreaga săptămână. Vântul va sufla moderat, șansele de ploaie sut extrem de ridicate - 80%,. Cantitățile de apă vor fi de 4 l/m² pe timpul zilei și 3 l/m² pe timpul nopții. Aversele vor fi însoțite de tunete și fulgere.

De altflel, ANM a emis pentru ziua de miercuri, 18 iulie, nu mai puțin de nouă mesaje de atenționare cod galben sau portocaliu de furtună și vânt pentru mai multe județe din țară. Aceste coduri ar putea reintra în vigoare și joi, 19 iulie 2018.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri