Antena Căutare

Vremea rea face ravagii! ANUNȚUL ANM pentru următoarele ore: Ciclon periculos lovește România

Nu scăpăm de ploile torenţiale! Ploile vor avea şi caracter torenţial şi pe suprafeţe mici se vor acumula cantitãţi de apã de peste 20-25 l/mp. Vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri temporare, în special în sud-vest şi la munte.

Nu scăpăm de ploile torenţiale! Ploile vor avea şi caracter torenţial şi pe suprafeţe mici se vor acumula cantitãţi de apã de peste 20-25 l/mp. Vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri temporare, în special în sud-vest şi la munte.

Seara trecută, în Vaslui, un drum european a fost blocat de tone de noroi şi pietriş adus de puhoaie. Un TIR a rămas blocat în mâlul de jumătate de metru format pe şosea, iar coloanele de maşini s-au întins pe kilometri întregi. Şi pe Litoral, furtunile puternice au inundat şoselele.

O porţiune din Drumul European 581 a fost înghiţită de tone de mâl şi pietriş, după viitură.

Circulaţia în zonă a fost oprită, astfel că zeci de şoferi nu au mai putut să-şi continue drumul. Cozile de maşini s-au întins pe mai bine de patru kilometri.

Şi pe Litoral au fost probleme. O furtună puternică le-a stricat planurile. de plajă - turiştilor din Eforie Nord. Şi în Saturn şi Mangalia a fost rupere de nori. În staţiunea Venus, ploaia torenţială a inundat mai multe străduţe.

Ploile torențiale fac ravagii! Zonele în care a fost emis COD PORTOCALIU de INUNDAȚII! În alte județe e COD GALBEN... Vremea 19 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive și inundații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x