Antena Căutare

Vremea 19 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Cât ține căldura

Vremea din 19 septembrie aduce temperatiri ridicate în România. Prognoza meteo vă recomandă să vă bucurați de cât mai ține căldura. Iată de când se schimbă vremea.

Vremea 19 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Cât ține căldura
vremea.ro

Vremea din 19 septembrie aduce temperatiri ridicate în România. Prognoza meteo vă recomandă să vă bucurați de cât mai ține căldura. Iată de când se schimbă vremea.

Vremea pe zile. De când se schimbă radical vremea și când vine frigul

Vremea în octombrie! Prognoza meteo pentru luna octombrie 2018

Potrivit Vremea.ro, miercuri vremea va continuă să fie frumoasă peste tot, fără șanse de precipitații pe niciunde în țara. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea sudică și slab în cea nordică. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 26-31 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 24-29 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo București, 19 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, În Capitală va fi deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin și fără șanse de precipitații. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 26°C și 12°C, iar vântul va fi varaiabil. Vremea se va menține călduroasă pe tot parcursul săptămânii, urmând ca de săptămâna viitoare să intre într-un proces de răcire. Temperaturile vor scădea de marți, 21 septembrie, cu peste șase grade, minima atingân 10 grade Celsius.

Vremea la munte, 19 septembrie 2018

La munte cerul va fi în mare parte senin, iar temperaturile nu vor scădea semnificativ. Se înregistrează 24°C la amiază și 17°C. Vântul va sufla slab cu 10 şi 15 km/h. La munte vremea se va schimba de duminică 23 septembrie, iar valorile din timpul zilei nu vor depăși 15 grade Celsius.

Vremea la mare, 19 septembrie 2018

Vremea la mare încă este deosebit de frumoasă, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 24°C și 17°C. Cerul este în mare parte senin, iar săptămâna nu aduce modificări semnificative sub aspect termic. Vremea pe litoral se va schimba din cauza valului rece care cuprinde toată țara, iar tempeaturile pe litoral nu vor depăși 21 de grade Celsius saptamana viitoare.

Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunţă UN ȘOC TERMIC pentru toată România. În câteva zile începe!... Vremea în București 19 septembrie. Când scad temperaturile la de 10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x