Antena Căutare

Vremea 2 noiembrie. Prognoza meteo anunță iar temperaturi mari! Cât de cald va fi

Vremea din 2 noiembrie se anunță extrem de călduroasă, în special la munte. Prognoza meteo anunță o creștere de temperaturi cu 2-3 grade Celsius față de ziua percedentă. 

Vremea 2 noiembrie. Prognoza meteo anunță iar temperaturi mari! Cât de cald va fi
vremea 2 noiembrie

Vremea din 2 noiembrie se anunță extrem de călduroasă, în special la munte. Prognoza meteo anunță o creștere de temperaturi cu 2-3 grade Celsius față de ziua percedentă.

Potrivit vremea.ro, vineri vremea va fi deosebit de caldă în toată țara, cu un cer mai mult noros în sud și est și variabil în rest. În prima parte a zilei cu totul izolat se vor semnala unele ploi slabe în vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla moderat în nord-estul Moldovei și mai mult slab în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 și 26 de grade Celsius în mare parte din țară, cu excepția Dobrogei și a Moldovei, unde acestea se vor încadra între 18 și 23 de grade. Cel mai „răcoare” va fi în nordul extrem al Moldovei, iar cel mai cald în Banat.

Citește și prognoza meteo în noiembrie 2018

Vremea 2 noiembrie în București

Potrivit vremea ido, cerul se menține parțial noros pe timpul zilei, însă prognoza meteo anunță că temperaturile mai cresc cu trei grade față de ziua pecedentă. Vântul suflă în rafale de 31 km/h pe timpul zilei și în rafale de 23 km/h pe timpul nopții. Prognzoza meteo la București, 2 noiembrie anunță temperaturi maxime de 19°C și minime de 9°C. Temperaturile vor mai crește în weekend!

Prognoza meteo 2 noiembrie la munte

La munte vremea va fi deosebit de caldă, cerul va fi însorit pe parcursul zilei, dar se va înnora la noapte. Cu toate acestea, prognoza meteo la munte de vineri, 2 noiembrie, aduce vreme deosebit de frumoasă, cu temperaturi maxime de 22°C la amiază și 9°C pe timpul nopții. Vântul suflă în rafale de 23 km/h ziua și 23 km/h - noaptea. Vremea se va încălzi chiar mai mult în acest weekend, numai bun de petreceut la munte.

Gata, meteorologii au ANUNȚAT! Când vin NINSORILE și ce fenomen neobișnuit este așteptat în România... Meteo 2 noiembrie. Vreme cu temperaturi foarte mari vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x