Căutare Live

Vremea 2 octombrie. Prognoza meteo cu soare și temperaturi ridicate

 Vremea de marți 2 octombrie se anunță frumoasă, spre deosebire de ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere, iar soarele își va face apariția. 

vremea 2 octombrie 2018

Vremea de marți 2 octombrie se anunță frumoasă, spre deosebire de ziua precedentă. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere, iar soarele își va face apariția.

Citește și prognoza meteo pe săptămâna 1-7 octombrie 2018

Citește și vremea pe luna octombrie

Citește și când vine iarna 2018-2019. Temperaturi

Potrivit vremea.ro, marți în prima parte a zilei va mai plouă slab în mod izolat în sud-estul țării, în restul teritoriului cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat în nordul extrem al Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 19-24 de grade în Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate doar în Obcinele Bucovinei.

Vremea în București 2 octombrie 2018

Potrivit vremea ido, Vremea în București se anunță deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin și temperaturi semnificativ crescute. Valorile maxime și minime se vor încadra între 23°C și 11°C. Vântul suflă moderat cu 10 şi 15 km/h. Vremea se va menține frumoasă la București pe tot parcusul săptămânii, deși valorile vor scădea cu două-trei grade.

Prognoza meteo la munte și la mare 2 octombrie 2018

Vremea la munte, de marți, 2 octombrie, va fi însorită. De altfel, prognoza meteo anunță că va fi cea mai călduroasă zi din săptămână la munte. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 20°C și 8°C. Vântul suflă moderat și nu sunt anunțate ploi. La mare va fi o zi cu soare, temperaturile depășesc 20 de grade Celsius, iar suflă moderat. Urmează zile călduroase pe litoral.

Prognoza meteo pentru 1-14 octombrie! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi: ”Toamnă atipică, cu temperaturi de 27 ... Vremea în București 2 octombrie 2018. Temperaturi ridicate...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri