Vremea 2 septembrie. Prognoza meteo anunță vreme caniculară

Vremea din 2 septembrie se anunță caniculară. Prognoza meteo aduce temperaturi de vară toridă în la început de toamnă. Cât mai țin căldurile în România și de când se schimbă vremea.

vremea 2 septembrie

Vremea din 2 septembrie se anunță caniculară. Prognoza meteo aduce temperaturi de vară toridă în la început de toamnă. Cât mai țin căldurile în România și de când se schimbă vremea.

Prognoza meteo septembrie – octombrie 2018. Vremea până la 1 octombrie

Potrivir vremea.ro, duminică vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în jumătatea estică a țării, în timp ce în cea vestică vor există condiții în mod local pentru producerea unor averse de ploaie însoțite de descărcări electrice (în general slabe cantitativ). Temperaturile maxime la nivel național vor fi similare cu cele înregistrate în zilele precedente, cu mențiunea că duminică în vestul, centrul și nordul teritoriului este așteptată o răcire cu până la 4-6 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra, aproape că de obicei, în depresiunile din estul Transilvaniei și în sudul litoralului, în timp cele valorile termice maxime cele mai ridicate se vor înregistra în Luncă Dunării.

Vremea 2 septembrie 2018 București

Potrivit vremea ido, La București, meteorologii anunță căldură și temperaturi de vară. Cerul se menține în mare parte senin și nici în a doua zi de weekend nu se arată ploi. Maximele și minimele zilei se vor încadra între 34°C și 20°C, iar vântul va sufla slab. Pe timpul nopții se arată câțiva nori inofensivi și neaducători de ploi. Vremea deosebit de caldă de la București se va menține cel puțin până de 10 septembrie.

Prognoza meteo 2 septembrie la munte

Vremea la munte va fi în continuare deosebit de caldă, fără modificări majore. Cerul se anunță în amre parte senin, cu temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 29°C la amiază și 14°C. Noaptea își vor face apariția și norii, însă sunt slabe șanse să plouă. Vremea se va menține deosebit de caldă și săptămâna viitoare, plile făcându-și apariția din 10 septembrie, prima zi de școală a elevilor.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri