Antena Căutare

Vremea 20 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori la București, ninsori la munte

Vremea din 20 ianuarie 2019 aduce în continuare temperaturi scăzzute. Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori ușoare la București, ninsori la munte.

Vremea 20 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori la București, ninsori la munte
vremea 20 ianuarie 2019

Vremea din 20 ianuarie 2019 aduce în continuare temperaturi scăzute. Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori ușoare la București, ninsori la munte.

Vremea 20 ianuarie 2019

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 20 ianuarie, vine cu vreme în general închisă și precipitații pe arii extinse în toate regiunile, însă acestea vor fi temporare. Local, precipitațiile mai pot fi moderate cantitativ în zonele de Vest și Nord-Vest. Va ninge la munte, în Maramureș, în nordul Crișanei, Vestul, Nordul și centrul Transilvaniei, dar și în jumătatea de nord a Moldovei.

În Muntenia, Dobrogea, Sudul și Estul Olteniei va ploua, iar în restul teritoriului precipitațiile vor fi mixte, de asemenea, polei. Valorile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de -6…2 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar în zonele joase este posibil să se formeze ceață. Temperaturile sunt în scădere în toate regiunile din țară, iar săptămâna care vine aduce cu ea gerul.

Vremea 20 ianuarie la București

Vremea în Capitală se anunță mohorâtă, pe timpul zilei, cu lapoviță și ninsori. Maximele ți minimele termice se vor încadra între 2°C și -2°C. Vântul va sufla cu putere și 12 km/h dinspre NE. Cerul va fi noros.

Vremea 20 ianuarie la munte

La munte, vântul va sufla în rafale, de 23 km/h, petimpul nopții va ninge ușor. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între maxime 4°C și -2°C. Cantitățile de apă vor atinge 2 L/m².

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 21-27 ianuarie 2019.

Val POLAR peste România! Vremea se schimbă în următoarele ore! Ce anunță meteorologii... Temperaturi ridicate săptămâna viitoare! Prognoza meteo 21-27 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x