Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Temperaturi ridicate săptămâna viitoare! Prognoza meteo 21-27 ianuarie 2019

Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare! Ce anunță prognoza meteo 21-27 ianuarie 2019.

prognoza meteo 21-27 ianuarie

Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare! Ce anunță prognoza meteo 21-27 ianuarie 2019.

Deși meteorologii anunțaseră ger și temperaturi minime chiar și de -14 grade Celsius, viscol și ninsori abundente, ei bine, prognza meteo pentru săptămâna viitoare 21- 27 ianuarie 2019, aduce temperaturi ușor mai ridicate, decât cele prevăzute inițial. La București vor exista maxime și de 9 grade Celsius, iar în loc de ninsori, vor fi ploi, în zilele de miercuri, joi și vineri. Luni, soarele își va face apariția!

Vremea în weekend 19-20 ianuarie și săptămâna viitoare la București

Vremea în weekend la București se anunță destul de rece, cu temperaturi minime care se vor încadra între 2 și -2 grade Celsius. Pe timpul nopților se anunță ploaie ușoară, iar temperaturile maxime vor atinge 9 grade Celsius. Săptămâna viitoare în Capitală va debuta cu temperaturi de -3 grade celsius și 3 grade maxime fiind minimele ce se vor înregsitra în ziua de sâmbătă, 26 ianaurie. Maximele nu vor depăși 5 grade Celsius, iar acestea se înegistrează miercuri. Sunt prezente ploi și ploi înghețate.

Prognoza meteo în weekend 19-20 ianuarie și săptămâna viitoare la munte

Temperaturile ating patru grade Celsius, iar minimele vor fi de, -10 grade Celsius, în loc de -14 grade Celsius, prognozate vineri, 18 ianaurie 2019, acestea fiind înregistrate duminică, 27 ianaurie. La munte vor predomina ninsori, lapoviță și ninsori, miercuri, joi și vineri.

Meteorologii ANM au emis și prognoza meteo pe regiuni, pentru săptămâna viitoare

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Banat

Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou, de la medii de 6 grade spre o medie de 1...2 grade în perioada 21 - 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 4 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și se vor situa în medie sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci nopți fiind cele din 15 și 16 ianurie, când media se va situa în jurul valorii de -6 grade. Precipitații, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic în cursul intervalului de prognoză.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Crișana

Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou, de la medii de 4 grade spre o medie de 0...1 grad în perioada 21 - 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 4 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și se vor situa în medie sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci nopți fiind cele din 15 și 16 ianurie, când media se va situa în jurul valorii de -6 grade. Precipitații, în general slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar pe toată durata intervalului de prognoză.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Transilvania

Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor de la medii de 2 grade spre o medie de -2...-1 grad în perioada 21 - 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -8 și -2 grade, exceptând noaptea de 16 ianuarie, când acestea vor coborî local sub pragul de ger, fiind în medie în jurul a -10 grade. Precipitații, slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic, pe parcursul celor două săptămâni.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Maramureș

Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor, de la medii de 2 grade spre o medie de -1...0 grade în perioada 21 - 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -6 și -2 grade, exceptând nopțile de 15 și 16 ianuarie, care vor fi cele mai reci, cu o medie în jurul a -8 grade, dar și noaptea de 18 ianuarie, când valorile termice minime vor tinde spre medii de 0 grade. Precipitațiile, predominant ninsori moderate cantitativ în primele zile, se vor semnala cu caracter temporar în restul intervalului de două săptămâni, dar vor fi în general slabe.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Moldova

În intervalul 19- 22 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de -2 grade, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o creștere, spre 1...2 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi de -7...-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămân

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Dobrogea

În intervalul 19-22 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de 3 grade, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o creștere, spre 6...7 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 2 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi în jur de -4 grade. Precipitații în general slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămâni.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Muntenia

În intervalul 19-22 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de 1 grad, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o creștere, spre 4...5 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi în jur de de -6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar, îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămâni.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare Oltenia

În intervalul 19-22 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de 1...2 grade, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o ușoară creștere, spre 3...4 grade. Temperaturile minime vor avea și ele evoluții oscilante și se vor situa, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi de -7...-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar, îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămâni.

ANM Prognza meteo săptămâna viitoare La munte

ncepând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat spre o medie de -5 grade în perioada 21 - 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere spre -2 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -10 și -5 grade, exceptând nopțile de 15 și 16 ianuarie, care vor fi cele mai reci, cu o medie de -13..-12 grade. Vor fi ninsori moderate și local însemnate cantitativ în primele zile. În restul intervalului de două săptămâni, se vor semnala zilnic precipitații în general slabe, predominant ninsori.

Recomandari