Antena Căutare

Vremea 21 martie 2019. Temperaturi în creștere, maxime de 19 grade Celsius

Vremea 21 martie 2019. Porognoza meteo, pentru ziua de joi, anunta temperaturi in crestere si maxime de pana la 19 drage Celsius in Oltenia. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 21 martie 2019. Porognoza meteo, pentru ziua de joi, anunță temperaturi în creștere și maxime de până la 19 drage Celsius în Oltenia. Află cum va fi vremea în București.

Joi, 21 martie 2019. Meteorologii au vești bune pentru noi. Norii încep să se risipească iar temperaturile să crească simțitor. Vremea în București se anunță frumoasă, cu valori termice normale pentru această perioadă.

În prima parte a zilei va mai plouă slab cu totul izolat doar în Oltenia și în vestul Munteniei, în restul regiunilor cerul urmând să fie mai mult senin. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 10-15 grade în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cel mai cald urmând să fie în sudul Olteniei.

Vremea în București. Meteo 21 martie 2019

În București, vremea va fi normală termică. Cerul va mai avea înfrângere în prima parte a zilei când, trecător, vă va ploua slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 - 3 grade Celsius.

Surse: vremea.ro, stirimeteo.com

Vremea în București 21 martie. Prognoza meteo pentru Capitală... ANM, avertizări meteo 21 martie. Cod Galben de ceață în două județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x