Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Vremea 21 noiembrie 2019: Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ploi

Vremea 21 noiembrie 2019: Ce anunță pognoza meteo a zilei de joi

Prognoza meteo a zilei de joi, 21 noiembrie 2019

Vremea 21 noiembrie 2019: Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere în toate regiunile țării, la fel și în București și la munte. În plus, în Capitală sunt așteptate ploi atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Meteorologii anunță că vremea de joi, 21 noiembrie 2019, se va răci ușor îndeosebi în estul țării, în timp ce în regiunile intracarpatice această încă va rămâne deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie în aproape toată țara, dar mai cu seamă în regiunile sudice, unde local și cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi mai însemnate (până la 15-20 de mm în Subcarpații Getici).

Vântul va sufla moderat spre tare în sudul și estul teritoriului și în general slab până la moderat în restul țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 11-16 grade Celsius în vestul Transilvaniei și în Maramureș, 13-18 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Dealurile de Vest), 11-16 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-11 grade în Moldova.

Vremea București, 21 noiembrie 2019

Meteorologii anunță ploaie la București, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile se vor încadra între 12 și 9 grade C, așadar vor mai scădea cu 2-3 grade C. Vântul va sufla în rafale de 50 km/h, pe timpul zilei și cu 53 km/h pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații atinge 9 L/m².

Vremea la munte 21 noiembrie 2019

Joi, temperaturile scad simțitor, iar valorile termice se vor încadra între 10°C și 2°C. Cerul este parțial noros, dar nu sunt așteptate precipitații pe timpul zilei, însă noaptea va ploua ușor. Vântul va sufla în rafale de 41 km/h pe timpul zilei și în rafale de 37 km/h pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații strânsă pe timpul nopții este de un litru pe metru pătrat.

Citește și:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de 1 decembrie și Moș Nicolae în România

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro