Antena Căutare

Vremea 22 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru luni anunță ploi izolate

Vremea 22 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru luni anunta ploi izolate in Oltenia si estul Banatului. Afla cum va fi vremea si care sunt temperaturile maxime de luni, 22 octombrie, in toata tara.

Vremea 22 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru luni anunță ploi izolate în Oltenia și estul Banatului. Află cum va fi vremea și care sunt temperaturile maxime de luni, 22 octombrie, în toată țara.

Potrivit vremea.ro, luni vremea va fi încă destul de agreabilă, cu un cer variabil în toată țară. Doar în Oltenia și în estul Banatului în prima parte a zilei se vor semnala local câteva ploi slabe. Vântul va sufla moderat în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 12-17 grade în Moldova.

Vremea în București 22 octombrie 2018

Luni, 22 octombrie, pe timpul zilei în București cerul se anunță înnorat, cu temperaturi maxime de 18 grade celsius. Vântul va bate ușăr, iar șansele de precipitații sunt de 0%. Pe timpul nopții, cerul va fi mai mult senin fără șanse de precipitații.

Vremea la munte 22 octombrie 2018

La munte, luni, temperaturile maxime înregistrate vor fi de 10 grade celsius. Pe timpul zilei de luni, 22 octombrie, cerul va fi înnorat în majoritatea stațiunilor montane. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Prognoza meteo pentru 22-25 octombrie 2018. Meteorologii anunță ploi și vreme rea... Vremea în București 22 octombrie. Temperaturi scăzute pe timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x