Antena Căutare

Vremea 24 iulie 2019. Nu scăpăm de ploi și descărcări electrice

Meteorologii anunță ploi, vijelii și descărcări electri. Prognoza meteo pentru miercuri nu vine cu vești bune pentru România. Află cum va fi vremea în București.

Meteorologii anunță ploi, vijelii și descărcări electri. Prognoza meteo pentru miercuri nu vine cu vești bune pentru România. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 24 iulie 2019. Vremea miercuri va fi asemănătoare cu cea de marți. Valori termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade. În prima parte a zilei în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Citește și: Meteo 23 iulie - 4 august. Vremea se va răci treptat în toată țara

Vremea București 24 iulie 2019. Instabilitatea atmosferică aduce furtuni și fulgere izolate în România. Temperaturile ating 29 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor atinge 17°C. Ploile se opresc miercuri în Capitală.

Citește și: Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

Avertizare pentru românii care ajung în Italia: Mai multe oraşe vor fi afectate de caniculă în zilele următoare... Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x