Vremea 24 iulie 2019. Nu scăpăm de ploi și descărcări electrice

Meteorologii anunță ploi, vijelii și descărcări electri. Prognoza meteo pentru miercuri nu vine cu vești bune pentru România. Află cum va fi vremea în București.

Meteorologii anunță ploi, vijelii și descărcări electri. Prognoza meteo pentru miercuri nu vine cu vești bune pentru România. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 24 iulie 2019. Vremea miercuri va fi asemănătoare cu cea de marți. Valori termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade. În prima parte a zilei în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Citește și: Meteo 23 iulie - 4 august. Vremea se va răci treptat în toată țara

Vremea București 24 iulie 2019. Instabilitatea atmosferică aduce furtuni și fulgere izolate în România. Temperaturile ating 29 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor atinge 17°C. Ploile se opresc miercuri în Capitală.

Citește și: Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri