Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo: un nou val de caniculă cuprinde România

ANM a emis o prognoză meteo pentru intervalul 22 iulie - 19 august. Meteorologii anunță temperaturi caniculare și precipitații. Află cum va fi vremea în fiecare săptămână.

ANM a emis o prognoză meteo pentru intervalul 22 iulie - 19 august. Meteorologii anunță temperaturi caniculare și precipitații. Află cum va fi vremea în fiecare săptămână.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) menționează faptul că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate.

Vremea 22 - 29 iulie 2019

În această săptămâna vremea este caracterizată de valorile termice care se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, dar și ușor mai coborâte în nord-estul extrem. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale periodei.

Vremea 29 iulie - 5 august 2019

Sfârșitul de lună iulie și început de august temperatura aerului va va fi caniculară, valorile fiind în general apropiate de cele normale pentru acesti interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la averse de scurtă durată.

Citește și: Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

Vremea 5 - 12 iulie 2019

Începutul de lună august valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Temperaturile vor fi unele caniculare. În același timp cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări.

Vremea 12 - 19 iulie 2019

În acest interval valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval va fi apropiat de cele normale al perioadei.

Citește și: