Antena Căutare

Vremea 25 iunie 2019. România sub avertizări meteo de vreme severă

Prognoza meteo anunta vreme deosebit de instabila marti. Potrivit ANM, cantitatile de precipitatii vor fi insemnate. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Prognoza meteo anunță vreme deosebit de instabilă marți. Potrivit ANM, cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 25 iunie 2019. Meteorologii anunță averse ce vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 – 25 l/mp, iar pe arii restrânse 35 – 40 l/mp.

Potrivit ANM, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, iar marți (25 iunie), pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și de podiș.

Meteo București, 25 iunie 2019. Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care se vor semnala averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină.. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

Ciștește și: Scăpăm de caniculă! ANM, prognoza meteo actualizată până pe 7 iulie 2019

Meteo România. ANM, cod portocaliu

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod portocaliu, care semnalează instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate, până pe 25 iunie(ora 23:00).

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, mai ales în regiunile sudice, estice și centrale. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Citește și:

Vremea pe patru săptămâni. ANM: un nou val de caniculă lovește România

Caniculă fără precedent, după 1947, în Europa! „Va veni mult aer fierbinte din Africa". Ce temperaturi vor fi înreg... Furtuni anunţate pentru sud-estul ţării. ANM a emis noi avertizări de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x