Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Vremea pe patru săptămâni. ANM: un nou val de caniculă lovește România

ANM a emis o noua estimare meto pentru intervalul 21 iunie - 22 iulie 2019. Potrivit meteorologilor, disconfortul termic si instabilitatea atmosferica se mentin si in următoarele patru saptamani.

ANM a emis o nouă estimare meto pentru intervalul 21 iunie - 22 iulie 2019. Potrivit meteorologilor, disconfortul termic și instabilitatea atmosferică se mențin și în următoarele patru săptămâni.

Meteo, ANM. Această prognoză meteo nu estimează fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 24 iunie - 1 iulie 2019: în acest interval temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, iar regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile sud-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 1 - 8 iulie 2019: sunt așteptate temperaturi cu valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare, local, în regiunile centrale și la munte.

Vremea 8 - 15 iulie 2019: temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. În schimb, cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare. Excepție vor face regiunile sud-estice unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 15 - 22 iunie 2019: mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Precipitațiile vor fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.