Vremea 25 mai 2019. Meteorologii anunță vreme capricioasă pentru sâmbătă

Vremea se mentine capricioasa si in weekend. Meteorologii anunta ploi locale, descarcari electrice, intensificări ale vantului si grindina. Meteo 25 mai 2019.

Vremea se menține capricioasă și în weekend. Meteorologii anunță ploi locale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. Meteo 25 mai 2019.

Vremea continuă să fie instabilă și sâmbătă. Sunt așteptate precipitații în special în nordul, centrul și estul țării și local în zonele de deal și munte. Meteorologii anunță descărcări electrice, întensificări ale vântului și pe arii restrânse grindină. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile extracarpatice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 19 și 27 de grade Celsius, iar cele minime, între 8 și 16 grade Celsius.

Citește și: Vremea în weekend 24 -26 mai 2019. Află când scăpăm de ploi

Vremea în România 25 mai 2019

Vremea 25 mai Suceava: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius și minime de 13 grade Celsius.

Vremea 25 mai Iași: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Buzău: sunt așteptate ploi însoțite de tunete și fulgere. Ploile continuă și pe timpul nopții. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Constanța: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Ploile își vor face simțită prezența pe arii restrânse. Ploaia va continua și seara. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius și minime de 16 grade Celsius.

Vremea 25 mai Brașov: în timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Seara, ploaia va fi însoțită și de descărcări electrice. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius și minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Craiova: de-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Vremea 25 mai Cluj: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius și minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Timișoara: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Aunt așteptate ploi și descărcări electrice. Seara, ploaia fără descărcări electrice. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Citește și: Vremea pe 3 luni în România: Ce anunță prognoza meteo pentru vara 2019: iunie, iulie, august

Vremea în București. Prognoza meteo 25 mai

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor(șanse 30%). Vântul va sufla slab și moderat cu 8 - 13 km/h dinspre Vest. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 25 de grade Celsius și cele minime pot coborâ până la 13 grade Celsius.

Citește și: Vremea în București pe 7 zile. Ce anunță prognoza meteo ANM

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri