Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi extreme și ninsori

Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo anunta temperaturi scazute si ninsori la munte, dar și ploi la Bucuresti. 

vremea 25 octombrie 2018

Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ninsori la munte, dar și ploi la București.

Vremea 25 octombrie România

Potrivit vremea.ro, joi vremea se va ameliora că aspect aproape peste tot, insă va deveni rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a tării. Doar la munte vor mai cădea unele ninsori slabe izolate, iar spre seară în nordul extrem va plouă local, insă nu este asteptată acumularea unor cantităti însemnate de apă. Din nou, unele precipitații mixte se vor „infiltra” și la altitudini mai scăzute, de pană la 700-800 de metri.

Vântul va suflă tare în aproape toate regiunile și va accentuă senzația de frig, iar pe crestele munților rafalele vor atinge și 80-100 de km/h, viscolind și spulberând stratul subțire de zăpadă ce urmează a se depune. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre numai 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 7-12 grade în Banat și Crișana, 10-15 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării) și 7-12 grade în Moldova.

Vremea 25 octombrie la București

Potrivit vremea ido, vremea din 25 octombrie la București auduce temperaturi scăzute și la București, deși soarele își va face apariția în cursul zilei. Vântul suflă cu putere în rafale, cu 21 km/h dinspre V, atingând maxime de 46 km/h. Șansele de precipitații sunt relativ scăzute, iar temperaturile se încadrează între 13°C și 6°C.

Prognoza meteo 25 octombrie la munte

Temperaturile la munte scad semnificativ, cu valori maxime și minime ce se pot încadra între 7°C și 4°C. Vântul suflă cu putere în rafale de 57 km/h pe timpul zilei și 45 km/h pe timpul nopții. Va ploua pe timpul nopții, iar pe crestele montane ninsoarea va fi viscolită.

Vremea continuă să fie rece în următoarea perioadă. Vezi ce anunță prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Recomandari