Antena Căutare

A venit iarna! Mai multe zone din țară sunt acoperite de zăpadă la această oră. ANM: Se face și mai frig!

Vârfurile Curcubăta Mare și Petreasa din Munții Apuseni, dar și zonele din jur au fost acoperite de zăpadă ca urmare a ninsorii de miercuri, 24 octombrie. Temperaturile au ajuns la -1 grad Celsius. Va fi și mai frig spre seară și miercuri spre joi noaptea cânt mercurul termometrelor va coborî până la -6 grade. Reprezentanții unei pensiuni din Apuseni au postat deja primele fotografii cu stratul gros de zăpadă.

Vârfurile Curcubăta Mare și Petreasa din Munții Apuseni, dar și zonele din jur au fost acoperite de zăpadă, ca urmare a ninsorii de miercuri, 24 octombrie. Temperaturile au ajuns la -1 grad Celsius.

Va fi și mai frig în noaptea care urmează, când mercurul termometrelor va coborî până la -6 grade. Turiștii aflați la munte, dar și localnicii au publicat deja primele fotografii cu stratul gros de zăpadă.

De altfel, mai multe zone se află în continuare sub avertizare cod galben de vânt puternic și precipitații sub formă de lapoviță, gheață și ninsoare. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65…70 km/h.

În aceste regiuni, va ploua pe arii relativ extinse, iar cantitățile de apă vor atinge local 15 l/mp și izolat, mai ales la deal, 25 – 30 l/mp.

Temperaturile vor rămâne scăzute și joi, când de asemenea se vor înregistra ploi și căderi de zăpadă în zona montana.

A nins și în Poiana Brașov, dar și în nordul Moldovei, acolo unde stratul de zăpadă depus a ajuns la aproximativ zece centimentri!

Nu scăpăm de vremea rea! Zonele în care e COD GALBEN de vânt puternic și NINSORI VISCOLITE ... Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi extreme și ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x