Antena Căutare

Vremea 25 septembrie. Prognoza meteo anunță frig și ploi în România

Vremea din 25 septembrie aduce frig și ploi. Prognoza meteo arată că vremea se schimbă radical în toată România.

Vremea 25 septembrie. Prognoza meteo anunță frig și ploi în România Galerie
vremea 25 septembrie 2018

Vremea din 25 septembrie aduce frig și ploi. Prognoza meteo arată că vremea se schimbă radical în toată România.

Prognoza meteo săptămâna asta

Prognoza meteo pentru luna octombrie

Potrivit vremea.ro, marți vremea se va răci în toată țara, urmând să devină deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii septembrie. Potrivit prognozelor Vremea.ro, și marți unele precipitații slabe sub formă de ploaie vor mai cădea izolat în regiunile intracarpatice, în timp ce la munte la altitudini mai mari de 1200 de metri se vor semnala și lapovite și ninsori. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat și Crișana, 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 12-17 grade în Moldova.

Vremea în București 25 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță extrem de rece. Temperaturile scad cu 12 grade Celsius în București. Valorile maxime și minime se vor încadra între 18°C și 6°C. Cerul este seninși nu sunt așteptate ploi. Vântul suflă dinspre NV cu 14 km/h. Temperaturile la București sunt în continuă scădere. Vezi aici ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna în curs.

Prognza meteo la munte 25 septembrie 2018

Vremea la munte va fi mult mai rece decât normalul acestei perioade, iar maximele din termometre nu vor depăși 10°C, iar cele minime vor fi de 1°C. Vântul va sufla moderat cu 19 km/h, iar șansele de ploaie sunt mari. Cantitățile de apă vor atinge 1 l/m². Totuși nopatea va fi extrem de rece, însă cerul va fi senin și nu va mai pliua. Temperaturile vor continua să scadă, semn că din vară vom trece direct la anotimp de iarnă.

Vremea la mare 25 septembrie 2018

Și la mare temperaturile scad, vântul va sufla puternic și în rafale cu o viteză între 15 şi 30 km/h. Cerul se menține în mare parte senin, iar valorile termice se vor regăsi între: 18°C și 9°C.

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de autorități! Urmează ploi severe, furtuni și vânt puternic în perioada 25-27 septembrie... Meteo București marți 25 septembrie. Răcire extremă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x