Vremea 26 - 28 iulie. Atmosferă sufocantă și furtuni violente

 
+4 click pentru
galerie

Vremea în acest weekend va avea episoade de caniculă urmate de precipitații și instabilitate atmosferică accentuată. Află cum va fi vremea în București și unde sunt așteptate ploi în intervalul 26 -28 iulie 2019.

ANM anunță caniculă și perioade de instabilitate atmosferică, în special sâmbătă, 27 iulie. De asemenea, în zonele de deal și de munte vor fi câteva reprize de ploaie mai pe seară. Diconfortul termic va crește treptat în fiecare zi,

Vremea 26 iulie. Meteo vineri

Norii își vor face apariția trecător în în zona Munteniei, în Dobrogea, dar și-n Vestul țării, în Banat, și, local, în centrul țării. Sunt așteptate preciăitații în partea de nord a țării. În schimb, în Estul țării, în partea de sud a Moldovei va fi cald, vor fi 30 de grade în Iași. Temperaturile medii ale zilei se vor situa în jurul valorii de 28 de grade.

Citește și: Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade

Vremea 27 iulie 2019. Meteo sâmbătă

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă anunță ploi, chiar și furtuni, în majoritatea regiunilor. Potrivit ANM, doar partea de est a Munteniei, Dobrogea și sudul Moldovei vor scăpa de ploi. Chiar și așa, temperaturile vor fi chiar mai ridicate decât vineri, în ciuda furtunilor prognozate. Vor fi 33 de grade la Craiova, 32 în Râmnicu-Vâlcea, 31 la Arad, 28 la Botoșani și în Cluj Napoca. Sibiul va fi ocolit de furtunile violente, dar și aici va ploua, maxima zilei va fi de 30 de grad Celsius.

Citește și: Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni

Vremea 28 iulie 2019. Meteo duminică

ANM anunță că ploile se mai domolesc în centrul și vestul țării, dar vor ajunge în toată Muntenia, deci și-n Capitală. Temperaturile scad, însă, cu câteva grade. Astfel, vor fi ploi slabe și cer temporar noros în Arad (29 de grade), Cluj Napoca (26 de grade), Sibiu (27 de grade). Vor mai fi furtuni și-n Râmnicu Vâlcea (29 grade), dar și în Craiova (30 de grade), București (33 grade). În Estul țării, cerul va fi variabil, cu temperaturi cuprinse între 28 de grade în Constanța și 32 de grade în Iași.

Citește și: Vremea în weekend 27-28 iulie 2019. Prognoza meteo la munte și la mare

Vremea în București 26 - 28 iulie

Vremea București 26 iulie 2019

Vremea București 27 iulie 2019

Vremea București 28 iulie 2019

Sursa: dcnews.ro; sursa foto: freemeteo.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI