Antena Căutare

Vremea 26 septembrie. Ploi și descărcări electrice în aproape toată țara

Vremea devine și mai capricioasă joi, 26 septembrie. Meteorologii anunță ploi însemnate cantitativ și descărcări electrice. Află cum va fi vremea în București.

Vremea devine și mai capricioasă joi, 26 septembrie. Meteorologii anunță ploi însemnate cantitativ și descărcări electrice. Află cum va fi vremea în București.

Meteo România. Pe 26 septembrie va ploua în toată țara, iar cantitățile de apă de până la 20-30 de mm vor apărea în sud-est și la munte.

Potrivit vremea.ro, ca urmare a unei împingeri frontale dinamice, indicii de instabilitate vor fi ridicați, astfel încât printre precipitațiile stratiforme vor fi incluse și averse însoțite de descărcări electrice, îndeosebi în sudul teritoriului. Vântul va sufla moderat în vestul, sudul și sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Meteo 26 septembrie 2019. Maximele termice vor urca la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 15-20 de grade în Banat și Crișana, 20-25 de grade în Muntenia și Dobrogea, 18-23 de grade în jumătatea sudică a Moldovei și 13-18 grade în cea nordică.

Vremea în București. Sunt așteptate ploi torențiale, descărcări electrice. Pe timpul zilei, în Capitală, cerul va fi complet acoperit de nori, șansele de precipitații fiind de până la 60% și temperaturile maxime menținându-se în jurul valorii de 22 de grade. Seara șansele de precipitații cresc până la 70%, iar temperatura minimă a nopții nu va coborâ mai jos de 12 grade.

Vremea săptămâna 23.septembrie.2019 – 30.septembrie.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, iar în rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul și nord-vestul țării și local în sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Citește și: Vremea pe 15 zile. Prognoza meteo ANM 23 septembrie-6 octombrie: unde lovesc ploile și frigul

Secetă mare în România! Directorul ANM anunță care e cea mai afectată zonă. Vremea octombrie 2019... Vremea se dezlănțuie în România! Alertă meteo, ANM: ploi torențiale până vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x