Antena Căutare

Vremea 27 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, ploi și ninsori

Vremea 27 decembrie. Astazi, 27 decembrie, meteorologii anunta faptul ca temperaturile raman scazute pe tot teritoriul tarii. Vor aparea ploi izolate, iar la munte precipitațiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

Vremea 27 decembrie. Astăzi, 27 decembrie, meteorologii anunță faptul că temperaturile rămân scăzute pe tot teritoriul țării. Vor apărea ploi izolate, iar la munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Joi (de Sfântul Ștefan), potrivit vremea.ro, se vor menține condițiile pentru producerea unor ninsori slabe local în Transilvania, Maramureș și în Moldova, în restul regiunilor țării precipitațiile urmând să se semnaleze cu totul izolat (și vor fi sub formă de lapoviță și ploaie). Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova, Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în județul Timiș), 5-9 grade în Oltenia, 1-6 grade în Muntenia și Dobrogea și -2 până la 3 grade Celsius în Moldova.

Vremea în București, 27 decembrie

În București, ziua de 27 decembrie, aduce temperaturi de 5-6 grade, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea aduce minima de doar 0 grade Celsius și câteva averse, în mare parte la sfârșitul zilei. Vâturi vin din direcția de vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea la munte, 27 decembrie

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi noros şi local vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoare şi va spulberă zăpada. Trecător vor fi condiţii de polei.

Căderi masive de zăpadă și ger năprasnic, în România, din cauza vortexului polar! Iată când vine iarna în țara noastră!... Vremea de Revelion 2019. Află cum va fi vremea în noaptea dintre ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x