Antena Căutare

Vremea 28 martie 2019. Prognoza meteo- temperaturi apropiate de pragul gerului

Vremea din 28 martie 2019 aduce temperaturi în scădere în București, dar și în toată țara. Prognoza meteo anunță că la munte va ninge slab pe timpul nopții. Cele mai scăzute valori termice în România vor atinge -10 grade C și sunt apropiate de pragul gerului.

Vremea 28 martie 2019. Prognoza meteo- temperaturi apropiate de pragul gerului
| vremea 28 martie 2019

Vremea din 28 martie 2019 aduce temperaturi în scădere în București, dar și în toată țara. Prognoza meteo anunță că la munte va ninge slab pe timpul nopții. Cele mai scăzute valori termice în România vor atinge -10 grade C și sunt apropiate de pragul gerului.

Vremea de Joi aduce un cer mai mult senin în majoritatea zonelor țării, iar precipitațiile se vor mai semnala doar cu totul izolat la munte, unde va ninge slab. Vântul va sufla moderat în sud-estul teritoriului și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone. Maximele termice se vor încadra între 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Nopțile și diminețile vor fi în continuare reci, iar datorită degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe spații extinse în centrul, estul și nordul teritoriului, urmând ca în depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice să se apropie chiar și de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius.

Vremea București, 28 martie 2019

La București, vremea va fi însorită, cu temperaturi ce se încadrează între 11°C și 2°C. Totuși, valorile termice în Capitală sunt în scădere față de ziua precedentă. Vântul va sufla slab și moderat, cu 5 km/h dinspre NE și în rafale de 24 km/h. Cerul va fi parțial noros pe timpul nopții. Vineri, temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul zilei, dar mai scad cu un grad pe timpul nopții. Weekendul aduce temperaturi mai ridicate în București, dar nu scăpăm de vânt.

Prognoza meteo la munte, 28 martie 2019

Și la munte cerul va fi însorit. Temperaturile maixme și minime ale zieli de joi se vor încadra între 9°C și -3°C. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre NV pe timpul zilei și cu 4 km/h dinspre V pe timpul nopții. Temperaturile sunt în scădere la munte, în ziua de vineri, urmând să mai crească cu două-trei grade la în weekend. De pe 1 aprilie, la munte sunt anunțate ploi abundente.

Vremea în București 28 martie 2019. Temperaturi în scădere. Vremea în weekend... Meteo 29 martie 2019. Vremea se menține rece în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x