Căutare Live

Vremea în București 28 martie 2019. Temperaturi în scădere. Vremea în weekend

Vremea în București 28 martie 2019 aduce temperaturi în scădere joi, urmând ca vineri, dar și în weekend mercurul termometrelor să mai urce cu cel mult patru grade.

vremea bucuresti 28 martie 2019

Vremea în București 28 martie 2019 aduce temperaturi în scădere joi, urmând ca vineri, dar și în weekend mercurul termometrelor să mai urce cu cel mult patru grade.

Vremea de joi aduce cer senin, însorit chiar, în Capitală, dar temperaturile mai scad cu un grad față de ziua de miercuri. În Capitală, prognoza meteo anunță emperaturi ce se încadrează între 11°C și 2°C. Vântul va sufla slab și moderat, cu 5 km/h dinspre NE și în rafale de 24 km/h. Cerul va fi parțial noros pe timpul nopții. Vineri, temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul zilei, dar mai scad cu un grad pe timpul nopții. Weekendul aduce temperaturi mai ridicate în București, dar nu scăpăm de vânt.

Vremea în București în weekend

Vremea în București, în zilele de weekend va fi la fel de însorită, iar temperaturile vor mai crește cu încă patru grade la amiază. Sâmbătă și duminică se vor înregistra valori termice maxime de 15 grade C la amiază și 4, respectiv 6 grade pe timpul nopții.

Săptămâna viitoare anunță temperaturi ridicate, dar sunt așteptate ploi. Temperaturile vor scădea din nou la sfârșitul săptămânii viitoare.

Vremea de joi în România

Cer mai mult senin în majoritatea zonelor țării și precipitații ce se vor mai semnala doar cu totul izolat la munte, unde va ninge slab. Vântul va sufla moderat în sud-estul teritoriului și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone. Maximele termice se vor încadra între 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Nopțile și diminețile vor fi în continuare reci, iar datorită degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe spații extinse în centrul, estul și nordul teritoriului, urmând ca în depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice să se apropie chiar și de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius.

Citește și: Vremea la munte România 28 martie 2019

Citește și: Vremea în București. Prognoza meteo pe 10 zile: ploi și temperaturi de 0 grade​

Vremea 28 martie 2019. Prognoza meteo- temperaturi apropiate de pragul gerului... Meteo 28 martie. Vremea se schimbă radical. Sunt anunțate -10 garde Celsius...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri