Antena Căutare

Vremea 28 octombrie 2019. Începutul de săptămână vine cu temperaturi în scădere

Vremea în plină toamnă se anunță frumoasă în majoritatea regiunilor, însă temperaturile sunt în scădere. Află prognoza meteo pentru București. Meteo 28 octombrie 2019.

Meteo 28 octombrie 2019. Temperaturile marchează o scădere semnificativă la început de săptămână. Cu toate că vremea se răcește, cerul se menține senin în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu precădere în sudul Olteniei și vestul Banatului. Sunt așteptate ploi slabe în nord și vest. Valorile termice vor fi cuprinse între 7 și 21 grade Celsius.

Vremea București. Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme în general frumoasă, cu cer parțial senin. Sunt posibile precipitații de scurtă durată, neînsemnate cantitativ. Temperaturile vor fi cuprinse între 7 și 19 grade Celsius.

Vremea 28 octombrie - 4 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Citește și: Valul de aer arctic ajunge în România. Zonele în care temperaturile scad și cu 25 de grade

Weekend cu ger de - 8 grade Celsius. Până pe 25 noiembrie vom avea ninsori în toată țara. Prognoza meteo, reviziuită de... Cod galben de ceață puternică în 20 de județe. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x