Antena Căutare

Vremea 29 iulie 2019. Temperaturile devin caniculare

La inceput de saptamana vremea se mentine frumoasa, cu usoare instabilitati pe arii restranse si in special pe timpul noptii. Sunt anuntate temperaturi caniculare. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

La început de săptămână vremea se menține frumoasă, cu ușoare instabilități pe arii restrânse și în special pe timpul nopții. Sunt anunțate temperaturi caniculare. Află cum va fi vremea în București.

Începutul de săptămână nu aduce cele mai bune vești din partea specialiștilor ANM. Meteorologii anunță temperaturi caniculare și un disconfort termic accentuat.

Vremea 29 iulie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de luni anunță temperaturi caniculare în estul Transilvaniei, în vestul şi în sud-vestul Olteniei. În aceste zone, temperatrile se vor situa în jurul valorii de 34 de grade(indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80) , iar în restul regiunilor se vor situa în jurul valorilor de 24 - 32 de grade. În jumătatea de vest a țării gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Va ploua torențial! Pe timpul nopții temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, uşor mai scăzute in depresiuni, unde pot atinge valori de 10 grade.

Citește și:Vremea se schimbă radical! Se întorc furtunile, scad și temperaturile

Vremea în București. Meteo 29 iulie 2019. În Capitală temperaturile scad puțin în comparație cu ziua precedentă. Vremea va fi capricioasă și vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

Citește și: Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni

Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni... Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x