Antena Căutare

Vremea 29 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere! Cât mai țin ploile?

Vremea din 29 iunie nu aduce prea mari schimbări, în afara faptului că temperaturile mai cresc cu două grade față de ziua precedentă. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere și cantități mari de apă acumulate. 

Vremea din 29 iunie nu aduce prea mari schimbări, în afara faptului că temperaturile mai cresc cu două grade față de ziua precedentă. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere și cantități mari de apă acumulate. Iată cât vor mai ține ploile torențiale.

Potrivit vremea.ro, vineri vremea se va ameliora ușor că aspect mai ales în zonele extracarpatice, unele averse slabe de ploaie urmând să mai cadă local doar în interiorul arcului carpatic. Vântul va suflă moderat în nord-vest și în sud-vest și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 22 și 27 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 23-28 de grade în Moldova.

Vremea 29 iunie în București

La București, vremea se anunță ploioasă. Sunt prognozate furtuni cu fulgere și temperaturi maxime de 25°C. Va ploua atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Vântul suflă moderat, pe direcția NNE, cantitatea de apă acumulată pe parcursul zilei va fi de 3 l/m², iar pe timpul nopții de 1 l/. Temepartura minimă în București va scădea până la 17°C pe timpul nopții. Dacă vă întrebați când vom scăpa de ploi, ei bine, ANM nu are vești prea bune în acest sens. Ploile vor continua până duminică.

Prognoza meteo pentru 29 iunie la munte

Și la munte continuă furtunile cu fulgere, dar și temperaturile mai cresc. Maxima zilei va fi de 21°C, iar minima nopții de 14°C. Vântul va sufla moderat, cantitatea de precipitații acumulată pe timp de zi va fi de 6 l/m². Noapte sunt posibile tunete, vântul va fi variabil, iar cantitatea de precipitații acumulată va fi de 1 l/m. Va continua să pluă și în weekend, vremea urmând să se potolească abia de săptămâna viitoare.

Vremea în România, de luni până duminică

Pe aceeași temă:

Imagini APOCALIPTICE. COD ROȘU de TORNADĂ în România. Fenomene NEMAIVĂZUTE în țara noastră!

DEZASTRUL de după POTOP! ANM avertizează: PERICOLUL nu a trecut!​

ROMÂNIA ESTE SUB APE! Meteorologii vin cu o nouă veste rea: Vremea o ia razna! Este COD PORTOCALIU... Prognoza METEO pentru weekend nu arată deloc bine. A fost emis COD PORTOCALIU de ploi în aproape toată ţara. Ce se întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x