Antena Căutare

Vremea 3 mai 2019. Vineri sunt anunțate ploi, grindină și descărcări electrice

Vremea 3 mai 2019. Prognoza meteo pentru ziua de vine aduce vești proaste pentru mare parte a României. Cu toate că temperaturile sunt în creștere, ploile nu vor înceta să facă ravagii.

Vremea 3 mai 2019. Prognoza meteo pentru ziua de vine aduce vești proaste pentru mare parte a României. Cu toate că temperaturile sunt în creștere, ploile nu vor înceta să facă ravagii.

Primele zile ale luinii lui florar vor aduce în România ploi cu caracter de aversă, care local vor fi și însemnate cantitativ, mai cu seamă în regiunile vestice, nordice și centrale ale țării.

Vineri vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă din nou în Transilvania, nordul Moldovei, Maramureș, Banat, Crișana și vestul Olteniei, unde pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici dimensiuni. Potrivit prognozei Vremea.ro, izolat cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, îndeosebi în zonele montane. Vântul va suflă moderat în Crișana, Maramureș și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 14 și 19 grade în Transilvania și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării.

Meteo București 3 mai

În Bucuresti, vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 - 11 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar șansele de precipitații sunt scăzute.

Citește și:

Vremea în weekend-ul 3-5 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi cu caracter de aversă

Cod roșu de inundații în țară! Pompierii intervin în două județe... Aerul polar se întoarce în România! Vremea se răcește drastic. Românii se întorc la hainele groase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x