Antena Căutare

Vremea 4 august. În weekend vremea se schimbă în toată România. Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele zile!

Prognoza meteo pentru 3-5 august

Europa este lovită de caniculă. Meteorologul ANM Oana Păduraru a precizat, la Antena 3, că în perioada următoare, vremea se va ameliora şi nu va mai ploua.

„Venim cu vești bune. În această noapte și mâine, pe partea de vest, sud-vest, dar și în zona de munte vor mai fi pe arii restrânse averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul teritoriului va fi o vreme predominant frumoasă, cu înnorări trecătoare.

Vremea 3-5 august

„Pentru restul zilelor, va fi o vreme predominant frumoasă în țară, cu cer variabil, înnorări trecătoare, în zona montană. Sub aspect termic stăm bine, nu ne apropiem de valorile cu care se confruntă restul Europei. Vom avea cel mult 30-34 de grade la amiază, minimele vor fi apropiate de normal”, a spus meteorologul Oana Păduraru.

Anunț CUTREMURĂTOR al meteorologilor: „Vine CEA MAI MARE CĂLDURĂ din toate timpurile”. Când începe MAREA TOPIRE!... Vine POTOPUL! Este COD PORTOCALIU de furtună. Zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x