Antena Căutare

Vremea 4 iulie 2019. Furtuni violente și grindină în aproape toată țara

Potrivit meteorologilor ANM, vremea va fi extrem de capricioasă în aproape toată țara. Joi, 4 iulie, sunt anunțate furtuni violente, grindină și descărcări electrice în aproape toată țara. Află cum va fo vremea în București.

Potrivit meteorologilor ANM, vremea va fi extrem de capricioasă în aproape toată țara. Joi, 4 iulie, sunt anunțate furtuni violente, grindină și descărcări electrice în aproape toată țara. Află cum va fo vremea în București.

Vremea 4 iulie 2019. Vremea va fi caniculară şi disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar în zonele de câmpie şi podiş se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...37 de grade. În același timp, în sud-estul și local în sudul țării vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică:averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

ANM, vremea în București. vremea va fi instabilă dupăamiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice și averse, posibil torențiale și grindină. Cantitățile de apă căzute în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor depăși 10 – 15 l/mp și izolat 25 l/mp. Valorile termice, desi în scădere față de ziua anterioară, vor caracteriza o vreme călduroasă la amiază, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Astfel, temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

Citește și:

Cum e vremea la mare și care e temperatura apei mării. Prognoza meteo pe 7 zile

Vremea pe două săptămâni. ANM: val de caniculă peste România

2019, anul în care Europa trăiește cel mai mare coșmar meteorologic! Anunțul care ne dă fiori... Efectele furtunii de miercuri. Copaci căzuți și drumuri blocate în mai multe județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x