Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Prognoza meteo iulie 2019. Află cum va fi vremea, ce temperaturi se vor înregistra și unde plouă

ANM a emis o progna meteo speciala pe patru saptamani. Afla cum va fi vremea in luna iulie, ce temperaturi se vor inregistra, unde ploua si ce cantitati medii de precipitatii vor fi. Meteo Romania iulie 2019.

ANM a emis o prognă meteo specială pe patru săptămâni. Află cum va fi vremea în luna iulie, ce temperaturi se vor înregistra, unde plouă și ce cantități medii de precipitații vor fi. Meteo România iulie 2019.

Administrația Națională de Meteorologie menționează faptul că această estimare meteorologică nu poate prognoza fenomenele meteo de scurtă durată.

Vremea 1 - 8 iulie 2019

În prima săptămână din luna iulie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice, nord-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal al perioadei.

Vremea 8 - 15 iulie 2019

În acest interval meteorologii anunță că temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Vremea 15- 22 iulie 2019

Potrivit ANM, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Vremea 22 - 29 iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifce acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, cantitățile de precipitații pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citește și: Meteo: Cum va fi vremea în weekend, în București, la mare și la munte

Recomandari