Căutare Live

Vremea 4 martie 2019. Prognoza meteo anunță vreme însorită - 15 grade la București!

Vremea din 4 martie aduce temperaturi mult mai ridicate decât normalul perioadei. Prognoza meteo anunță vreme însorită la București și la munte, cu maxime ce atong 15 grade C.

vremea 4 martie in Bucuresti si la munte

Vremea din 4 martie aduce temperaturi mult mai ridicate decât normalul perioadei. Prognoza meteo anunță vreme însorită la București și la munte, cu maxime ce atong 15 grade C.

Vremea va fi foarte caldă în toate regiunile țării, cu unele înnorări mai accentuate dimineaţa şi noaptea în nord şi vest, unde izolat va ploua slab, iar în zona montană aferentă vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri pe crestele înalte de munte, dar la cote mai reduse şi în vestul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade, mai scãzute în depresiuni şi pe litoral, spre 7 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -4 şi 6 grade. Vor fi condiţii de ceaţă, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief.

Vremea în București 4 martie

Vremea va fi caldă, comparativ cu această perioadă din an. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 1...2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceață. Vântul va sufla îmn rafale de 37 km/h pe timpul zilei, și cu 10 km/h dinspre SV pe timpul nopții. Marți, valorile maxime la București vor atinge 18 grade C.

Vremea la munte 4 martie

Temperaturile mai cresc și la munte, atmosfera va fi însorită. Temperaturile maxime și minime se vor situa în jurul valorilor de 12°C, respectiv -1°C. Noaptea va fi senină, șansele de precipitații sunt scăzute, iar vântul va sufla cu 6 km/h dinspre SV. Temperaturile vor mai scădea marți, iar ploile și ceața își vor face apariția.

Vremea 3 martie. Prognoza meteo- temperaturi ridicate la București și la munte. Când vin 20 de grade... Vremea 4-7 martie. Prognoza meteo anunță vreme deosebit de caldă...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri