Antena Căutare

Vremea 4-7 martie. Prognoza meteo anunță vreme deosebit de caldă

Vremea 4-7 martei 2019. Potrivit meteorologilor, acest inceput de primavara va fi unul cu o vreme deosebit de calda. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 14-19 grade in Transilvania si Maramures, 18-23 de grade in Banat si Crisana si 15-20 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Vremea 4-7 martie 2019. Potrivit meteorologilor, acest început de primăvară va fi unul cu o vreme deosebit de caldă. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana și 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 4 martie. Prognoza meteo pentru luni

Luni vremea va fi în general frumoasă și caldă, cu un cer variabil. Vântul va suflă moderat în Banat, Crișana, Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei), 14-19 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 11-16 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 5 martie. Prognoza meteo pentru marți

Marți în vestul teritoriului vor fi unele înnorări temporare și local va plouă slab, unele ploi slabe izolate urmând să se semnaleze și în sud și sud-est după orele prânzului, conform prognozelor Vremea.ro. Vântul va suflă moderat spre tare în aproape toate regiunile, cu excepția Banatului, unde acesta va fi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării) și 12-17 grade în Moldova.

Vremea 6 martie. Prognoza meteo pentru miercuri

Miercuri în prima parte a zilei vor mai cădea unele ploi slabe local în sud-estul țării, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni mai mult senin. Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, în Crișana, în Moldova și în Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor acesta va fi slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea 7 martie. Prognoza meteo pentru joi

Joi vremea va fi frumoasă în toată țară și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii martie. Vântul va suflă moderat spre tare în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, Moldova, Bărăgan și Dobrogea și cel mult moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului) și 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Sursa vremea: vremea.ro

Sursa foto: http://hepta.ro

Vremea 4 martie 2019. Prognoza meteo anunță vreme însorită - 15 grade la București!... Vremea 4-17 martie. ANM, prognoza meteo pe două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x