Antena Căutare

Vremea: -6 grade Celsius se vor înregistra mâine. România lovită de un anticiclon

Vremea o ia razna complet! România va fi situată pe partea posterioară a anticiclonului, situație ce aduce temperaturi de -6 garde Celsius în în depresiunile din estul Transilvaniei. Prognza meteo 21 septembrie 2019.

Vremea o ia razna complet! România va fi situată pe partea posterioară a anticiclonului, situație ce aduce temperaturi de -6 garde Celsius în în depresiunile din estul Transilvaniei. Prognza meteo 21 septembrie 2019.

Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână vine cu vești proaste. România se află situată pe partea posterioară a anticiclonului, într-un areal în care va aduce un aer rece dinspre nordul continentului. Acest fenomen aduce în Transilvaniei minimele termice vor coborî până spre valori de -6…-4 grade Celsius, potrivit prognozei Vremea.ro.

În restul teritoriului vremea va fi frumoasă, cu cer senin și precipitații inexistente. Vremea Sâmbătă, 21 septembrie: temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Dealurile de Vest) și 16-21 de grade Celsius în Dobrogea și Moldova. Duminică, 22 septembrie, se va încălzi ușor iar maximele termice se vor situa în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei), 22-27 de grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 20-25 de grade în Dobrogea și Moldova.

Sursa: vremea.ro

Citește și:

Meteo 23 - 29 septembrie. Vremea se schimbă radical la sfârșit de lună

A nins ca-n povești în România. Imagini inedite cu primii fulgi de zăpadă. Video

A nins ca-n povești în România. Imagini inedite cu primii fulgi de zăpadă. Video... Vreme de vară săptămâna viitoare! Prognoza meteo 23-29 septembrie 2019. Cât cresc temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x