Antena Căutare

Vremea 6 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi în București

Vremea din 6 noiembrie se anunță caldă pentru această perioadă din an: Prognoza meteo anunță ploi la București și vreme însorită la munte. 

Vremea 6 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi în București
vremea 6 noiembrie

Vremea din 6 noiembrie se anunță caldă pentru această perioadă din an: Prognoza meteo anunță ploi la București și vreme însorită la munte.

Potrivit vremea.ro, marți vremea va fi frumoasă și caldă în mare parte din țară, doar în sud-est fiind așteptate izolat (îndeosebi în prima parte a zilei) unele burnițe slabe. Vântul va sufla moderat în estul Dobrogei și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

Vremea 6 noiembrie la București

Vremea la București se anunță ploiasă pe parcursul zilei, dar temperaturile se mențin ridiicate pentru această perioadă a anului. Noaptea cerul va fi acoperit de nori, iar ceața își va face simțită prezența. Temeparturile maxime și cele minime se vor încadra între 14°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 29 km/h pe timpul zilei și de 19 km/h pe timpul nopții. Cantitățile de precipitații vor atinge 1 L/m². Vremea se va schimba radical pe parcursul acestei săptămâni. Vezi aici cum va fi vremea în săptămâna 5-11 noiembrie 2018.

Prognoza meteo 6 noiembrie la munte

Cerul este însorit, vremea la munte va neobișnuit de frumoasă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 17°C la amiază și 3°C la noapte. Cerul va fi parțial acoperitd e nori petimpul nopții, iar vântul va sufla cu putere în rafale de 20 km/h la amiază și 20 km/h pe timpul nopții. Vremea se va schimba în decursul acestei săptămâni la munte. Vezi aici ce anunță prognoza meteo ANM pentru săptămâna 5-11 noiembrie 2018.

Ultimul anunț de la meteorologul de serviciu! Când se schimbă total vremea: Prognoza ANM... Alertă METEO! Este Cod GALBEN în mai multe județe, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x