Vremea 7 noiembrie. Progoza meteo anunță temperaturi scăzute. Cât de frig va fi

Vremea din 7 noiembrie aduce temperaturi mai scăzute decât ziua precedentă. Prognoza meteo aduce valori termice minime de 0 grade Celsius la munte. Cât de frig va fi miercuri.

vremea 7 noiembrie

Vremea din 7 noiembrie aduce temperaturi mai scăzute decât ziua precedentă. Prognoza meteo aduce valori termice minime de 0 grade Celsius la munte. Cât de frig va fi miercuri.

Vremea 7 noiembrie în România

Potrivit vremea.ro, Miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în vest, centru și nord și variabil spre mai mult noros în sud și est. Vântul va sufla moderat în nordul Moldovei și sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 17 și 22 de grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 13-18 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cele mai ridicate valori prognozate de Vremea.ro a se înregistra miercuri fiind în zona Luncii Dunării.

Vremea în București 7 noiembrie

Potrivit vremea ido, Vremea din 7 noiembrie se anunță mohorâtă la București, cu cer acoperit de nori și temperaturi în scădere. Vântul va sufla cu putere în rafale de 24 km/h, pe timpul zilei, cu 24 km/h și sunt șanse de precipitații. Temperaturile maxime și minime vor atinge 13°C la amiază și 5 grade Celsius pe timpul nopții. Vremea se va răci la București, în special noaptea.

Prognoza meteo la munte 7 noiembrie

La munte, soarele încă își face simțită prezența, deși temperaturile sunt în scădere. Vântul suflă cu 2 km/h dinspre E, în rafale de 15 km/h pe timpul zilei. Norii își vor face apariția pe parcursul nopțiim iar temeparaturile vor scădea până la 0 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații, însă vântul se va intensifica.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna decembrie. Vezi aici ce anunță prognoza meteo pentru luna următoare.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri