Căutare Live

Vremea 8 iulie. Prognoza meteo anunță ploi torențiale și temperaturi mici

Vremea din 8 iulie va fi instabilă. Prognoza meteo ANM a emis un nou cod galben de ploi pentru anumite regiuni, valabil până pe 8 iulie, ora 21.00. Prognoza meteo anunță ploi torențiale și temperaturi mici. 

Vremea 8 iulie 2018

Vremea din 8 iulie va fi instabilă. Prognoza meteo ANM a emis un nou cod galben de ploi pentru anumite regiuni, valabil până pe 8 iulie, ora 21.00. Prognoza meteo anunță ploi torențiale și temperaturi mici.

Potrivit vremea.ro, duminică, vremea va fi predominant frumoasă, deosebit de călduroasă în cea de-a doua parte a zilei, în special în jumătatea de sud-vest. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile vor scădea simțitor în anumite zone ale țării.

Citește și vremea pentru săptămâna viitoare 8 - 15 iulie 2018

Vremea din 8 iulie la București

Vremea din 8 iulie anunță furtuni cu fulgere, temperatura maximă atingând doar 25 de grade Celsius. Vântul va sufla moderat cu o viteză între 10 şi 15 km/h, iar temperaturile pe timpul nopții vor scădea până la 18°C. Cantitatea de precipitații va atinge 7 l/m² pe timpul zieli, iar pe timpul nopții va mai crește cu 1 l/m². Ploile masive vor continua și săptămâna viitoare.

Prognoza meteo pentru 8 iulie la munte

La munte va ploua, iar temperaturile vor scădea dramatic față de ziua precedentă. Maxima zilei va de 19°C, iar minima nopții de 14°C. Vântul va sufla moderat, iar ploile torențiale vor continua și săptămâna viitoare.

ANM, cod galben de ploi valabil până pe 9 iulie, ora 21

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate;

În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină.

Noi AVERTIZĂRI de la meteorologi: Vremea extremă se întoarce. Vijeliile şi ploile puternice pun stăpânire peste România!... Cod PORTOCALIU de ploi în București! Cât ține vremea rea...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x